Visgilde Vermaas

Mia van Yperenplein 101
3065 JK Rotterdam
010-8509009
010-8509001

Visspecialisten in hart en nieren

Alweer 10 jaar runnen vader John en zoon Kevin Vermaas hun viswinkel in winkelcentrum Prinsenland. Dat vader en zoon besloten een viswinkel te openen, is eigenlijk niet zo vreemd. Beide mannen werken van kleins af aan al in de vis.

John begon ooit in een viskraam op de markt, maar ook functies die daarna volgden voor supermarkt, retail en horeca, stonden in het teken van vis. Zoon Kevin stond op zijn dertiende al in de viskraam en maakte carrière in de horeca. Hij volgde een opleiding tot chef-kok en werkte onder ander voor visrestaurant Kaat Mossel. De passie voor vis zit bij vader en zoon dus diep, net zoals het ondernemen.

Twee verschillende karakters

“Mijn vader vroeg tien jaar geleden ‘wat denk je er van om samen een viswinkel te gaan beginnen?’, vanaf toen is het balletje gaan rollen”, vertelt Kevin. Een gouden zet zo blijkt. Vader en zoon runnen een nog altijd groeiende viswinkel met klanten uit alle delen van Rotterdam en zelfs van ver daarbuiten, maar vullen elkaar ook perfect aan.

“We zijn twee totaal verschillende karakters en dat werkt heel goed”, vertelt John. “Zo moet je mij niet vragen een soep te maken, maar Kevin daarentegen tovert zo een heerlijke soep uit z’n mouw. Hij is het geestelijk brein van onze bekende kreeftensoep waarvan we ruim 300 liter verkopen in de Kerstweek en loopt culinair gezien altijd voorop.” Zoon Kevin roemt juist de passie van zijn vader in het klantcontact en zijn talent voor marketing.

Klantvriendelijkheid

Hoewel elk vakman op hun eigen manier, zijn Kevin en John eensgezind over wat zij klanten nu en in de toekomst willen bieden. Kevin: “Klantvriendelijkheid, dat staat bij ons op nummer 1. Wij willen oprecht luisteren naar onze klanten en altijd een extra stap zetten. Dat doen we met kwaliteit: onze vis mooi en strak gepresenteerd, zelfgemaakt en dagvers: wat er in de toonbank ligt, dat is de voorraad. Maar ook meegaan met de tijd en constant vernieuwen. Er is voor ons niets mooiers dan klanten die terugkomen in de winkel om je te bedanken voor het goede advies of die heerlijke visschotel. Je klanten tevreden stellen en werken met prachtige vis, dat maakt van elke dag een feestje.”

Al vanaf het begin een vaste klant

“Al sinds Visgilde Vermaas open is, bezoek ik de winkel elke week meerdere keren. Ik ben een echte visliefhebber en kan hier voor alles terecht. Of het nu even tussendoor een haring halen is, een lekkere kant enklare visschotel of voor ’s avonds een heerlijke verse vis; het kan hier allemaal.

"Visgilde Vermaas is hoe een viswinkel hoort te zijn."
- Hendrik Verweel

Visgilde Vermaas is voor mij hoe een viswinkel hoort te zijn. Overal wordt aandacht aan besteed. Wat ik zo bijzonder vindt is dat John en Kevin steeds weer nieuwe producten aanbieden en altijd meegaan met de behoeften van de klant. Zo zijn de bijzondere kant en klaar hapjes van Visgilde Vermaas tot ver buiten Prinsenland bekend. Ook de kibbeling is een echte aanrader!

Ik zeg weleens grappend dat ik voor mijn ontspanning naar de winkel ga. Maar dat voelt voor mij echt zo. Je gaat niet zomaar een vis halen, maar je wordt hier herkend als persoon. Er is altijd tijd voor een geintje en een gezellig praatje. John en Kevin bedankt voor mijn wekelijkse ‘ontspanningstochtjes’!”

Wist u dat...

Wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en hier regelmatig op worden getest?

Wij tijdens de 3 AD Haringtesten gemiddeld een 9- hebben behaald?

Onze kibbeling tijdens de Nationale Kibbeling Cup beoordeeld is met een 9,4?
Hiermee we de nummer 1 van Rotterdam zijn (en tevens 3e van de provincie Zuid-Holland)

U vanaf 13 juni weer bij ons terecht kunt voor de Hollandse Nieuwe?

Visgilde Vermaas

Mia van Yperenplein 101
3065 JK Rotterdam
010-8509009
010-8509001

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten