Visgilde Vermaas

Mia van Yperenplein 101
3065 JK Rotterdam
010-8509009
010-8509001

Welkom bij Visgilde Vermaas, Rotterdam

Visgilde Vermaas staat voor vis van Topkwaliteit. Al onze vis is duurzaam gevangen en voldoet aan onze hoge eisen. Wij werken vanuit een bijzonder lage stock-voorraad en krijgen daarom dagelijks verse vis aangeleverd. Zo bent u verzekerd van echt verse vis! Dat ruikt, ziet en proeft u! Alle maaltijden, maaltijd-componenten, belegde broodjes, en specialiteiten worden in eigen keuken gemaakt onder toeziend oog van onze chef-kok Kevin. Kijkt u eens rustig rond op onze website en laat u verrassen door al het lekkers!

Wij wensen u een smakelijk bezoek! John, Kevin en het gehele team.

Collega gezocht

Komt u ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allroud medewerker voor 32 uur in de week. Wij bieden u een zeer gezellig team, een prettige werksfeer en opleidingsmogelijkheden. 

Neem contact met ons op of loop even binnen! 
T: 010 - 8509009 | E: info@vermaas.visgilde.nl

DSC5720

10 jaar visspecialist!

Wij vierden feest met een speciale jubileumfolder tijdens onze jubileumweek. Bekijk onze jubileumpagina om deze te bekijken.

Viswinkel Rotterdam

De vis die bij viszaak Rotterdam Visgilde Vermaas in de toonbank ligt, is op een duurzame manier gevangen en wordt elke dag vers aangeleverd vanuit binnen- en buitenland. "Onze toonbank is de voorraad. Wij maken ook alles zelf, zoals de vissoep en kreeftensoep, die zeer geliefd zijn. En we werken alleen met verse ingrediënten. De krabsalade is bij ons echt van krab, niet van surimi. In onze kreeftensalade zit echt kreeftenvlees. En de kibbeling is van verse kabeljauwfilet. Klanten proeven en waarderen dat", aldus John Vermaas.

Van gebakken vis tot complete maaltijden

Of u nu op zoek bent naar een lekker gebakken scholletje of een complete vismaaltijd, bij Vermaas Visgilde bent u altijd aan het juiste adres om te genieten van de lekkerste verse vis. In onze viswinkel in Rotterdam koopt u de beste kwaliteit, van zalm tot tonijn en van makreel tot de meest lekkere Hollandse nieuwe. Ook voor een heerlijk tussendoortje zoals een lekker belegd broodje met vis zijn wij u graag van dienst. Niet voor niets is viswinkel Rotterdam Vermaas Visgilde al jarenlang een begrip op gebied van vis!

Kwaliteit en uitmuntende service

Als u bij Vermaas Visgilde langskomt, garanderen wij u dat u met een tevreden koop onze winkel verlaat. Bij ons staat kwaliteit en perfecte service namelijk op de eerste plek. Zoekt u een viswinkel om vis te kopen in Rotterdam Prinsenland? Zoek dan niet verder. Onze viszaak in Rotterdam heeft alles in huis voor een smakelijk ontbijt, lunch, tussendoortje of een complete vismaaltijd. Kom dus snel eens langs, want vis is feest!

Kom langs bij viszaak Rotterdam!

Een stukje vis: veel mensen genieten er alleen al van omdat het super lekker is, maar wist je ook dat veel vis ook nog een enorm gezond voor je is? Het voedingscentrum raadt wekelijks 1 á 2 vette vis aan, omdat deze boordevol zitten met gezonde vetten en oliën, die bijvoorbeeld weer goed zijn voor het hart. Dus: dat heerlijke stukje zalm of tonijn is nog ook nog eens erg verantwoord voor het hele gezin! Viswinkel Rotterdam is dé plek voor een lekker stukje vis!

Ons assortiment

Ons assortiment

Visgilde Vermaas

Mia van Yperenplein 101
3065 JK Rotterdam
010-8509009
010-8509001

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten