Haring Rotterdam

Haring Rotterdam

Voor de lekkerste haring in Rotterdam kun je natuurlijk ook terecht bij John Vermaas van Vermaas Visgilde.  De nieuwe verse Hollandse Nieuwe worden altijd vanaf de zomer weer verkocht in Nederland en zijn natuurlijk ook te vinden in Rotterdam bij Vermaas Visgilde. 

Een paar haringen of een lekker vers wit broodje haring met uitjes gaat er natuurlijk altijd in!e nieuwe verse Hollandse Nieuwe worden altijd vanaf de zomer weer verkocht in Nederland en zijn natuurlijk ook te vinden in Rotterdam bij Vermaas Visgilde.

De haring heet officieel de Clupea Harengus wat haast niemand weet natuurlijk en er bestaan officieel wel 200 verschillende soorten haring. Maar de haring die wij verkopen bij Visgilde Vermaas in Rotterdam is altijd super lekker en is de bekende haring die u gewend bent!

Je houdt ervan of gruwelt al bij de gedachte, haring! Wij van Visgilde Vermaas  in Rotterdam ziijn in ieder geval dol op haring.  Onze favoriet is natuurlijke de kraakverse Hollandse Nieuwe met uitjes en zuur op een lekker vers wit bolletje.

Ieder jaar vanaf mei tot juli wordt er op jonge haring gevist die een minimaal vetpercentage heeft van 16%. Deze haring noemen we ook wel Hollandse Nieuwe of maatjesharing.

Kortom voor de lekkerste haring kun je gerust eens langskomen bij Visgilde Vermaas in Rotterdam!

Slideshow overlay afbeelding Want vis is feest