Onze haring scoort een 9 bij de AD Haringtest!

Vermaas scoort een 9 met de AD Haringtest!

Wie op zoek is naar een lekker stukje haring, weet dat hij bij Visgilde Vermaas helemaal aan het juiste adres is. Tijdens de afgelopen haringtest van het Algemeen Dagblad, die enkele dagen geleden tot een einde kwam, heeft Vermaas een mooie positie weten te scoren. Op de ranglijst van 'beste haring van Nederland' staan we namelijk op de 24ste plaats en krijgen wij een eindcijfer 9! 

"Op zijn eigen wijze timmert John Vermaas al vele jaren aan de weg, waarbij hij Kwaliteit met een hoofdletter in het vaandel heeft staan. Heeft duidelijke mening over straatverkoop", luidt het commentaar. "En weer een haring waarop eigenlijk niets aan te merken valt. Alle positieve kenmerken zijn in meer of mindere mate aanwezig. Gewoon goed", wordt door de jury vervolgd. 

De Hollandse Nieuwe ligt sinds 14 juni weer in de winkels. het AD us dezelfde dag nog op pad gegaan voor alweer de 36e Haringtest om op zoek te gaan naar de beste Hollandse Nieuwe van Nederland. Het AD-team bestaat uit keurmeesters Aad Taal en John Oosterhuis en verslaggever Paul Hovius. Het laboratorium Eurofins bepaalde het vetpercentage en deed microbiologisch onderzoek. 

Slideshow overlay afbeelding Want vis is feest